Het aanzoek

Hoogstwaarschijnlijk één van de meest spannende momenten vóór jullie trouwdag. Wil je graag op beeld laten vastleggen hoe jij je partner ten huwelijk vraagt? Ik ben er graag bij wanneer dé vraag gesteld wordt.

P.S. Ik kan super goed geheimen bewaren en ben bereid een camouflagepak te kopen om mij in één of andere struik te verschuilen. Je partner hoeft dus niets van het aanzoek te weten op voorhand. Ik ben er zeker van dat we samen iets leuks kunnen plannen waardoor jij je geliefde nadien kan verrassen met een prachtige fotoreportage van het aanzoek.

De verloving

Het aanzoek is gebeurd. Proficiat, jullie zijn verloofd en gaan binnenkort trouwen! Dat vraagt om een verlovingsshoot. De foto’s van zo’n shoot zijn niet alleen leuk om te hebben, je kan ze perfect gebruiken om een persoonlijke trouwuitnodiging te maken, ze op canvas te laten printen of ze in een slideshow te tonen op jullie trouwdag.

Bij een verlovingsshoot hebben jullie alle vrijheid. Enkele foto’s trekken op de plek waar jullie elkaar het eerst ontmoet hebben? Jullie favoriete plekje tijdens zonsondergang in het park? Of liever ‘cosy’ en gezellig thuis? Geen probleem, het kan allemaal! Samen maken we er zeker en vast iets moois van.

Willen jullie mij er ook graag bij op de grote dag? Leuk! Dan is een verlovingsshoot dé ideale moment om elkaar alvast wat beter te leren kennen.

Hebben jullie eerder interesse in een koppelshoot? Lees er meer over op de koppelshoot pagina.

De grote dag

Voor de grote dag er is, zijn er honderden keuzes te maken: een thema, een trouwlocatie, een DJ, bloemen, de jurk en zoveel meer. Wordt het een klassieke trouw? Liever iets minimalistisch? Of gaan jullie voor een volledig thema zoals een 'boho-wedding'? Wat jullie hart ook verlangt, ga ervoor!

Wanneer alle puntjes van de planning afgevinkt zijn, vergeet dan niet om er nog één belangrijk puntje aan toe te voegen: GENIET van jullie dag, ongeacht wat er gebeurt.

- Als het regent, dans samen in de regen. Als haar trouwjurk vuil wordt, maak ze nog vuiler. Als jullie auto in panne valt, lift dan naar de trouwlocatie. Als je het bruidsboeket vergeten bent, pluk samen bloemen onderweg. -

Denk dus aan wat belangrijk is en maak jullie geen zorgen over kleine dingen. Het hoeft allemaal niet perfect te zijn, want het gaat er op jullie trouwdag natuurlijk om hoeveel plezier er gemaakt wordt en hoeveel liefde er aanwezig is. Als jullie er zo veel mogelijk van proberen te genieten, beloof ik dat het een onvergetelijke dag zal worden in het bijzijn van vrienden en familie, die samen met jullie uitkijken naar dat ene moment: "yes, I do".
Foto van Elisabeth & Stijn tijdens hun huwelijksshoot
Foto van Tara & Maarten tijdens hun trouw